TPI screening in combinatie met een osteopathisch consult:

Een TPI screening voor fysieke beperkingen, een officiële screeningtest van het Titleist Performance Institute, combineren met een osteopathisch onderzoek en behandeling biedt tal van voordelen voor menig golfer. Bij de TPI screening worden 15 fysieke tests gedaan naar mobiliteit en stabiliteit. Door deze resultaten te combineren met een osteopathisch onderzoek krijg ik een goed beeld van het fysieke functioneren van uw lichaam. Tijdens de daaropvolgende osteopathische behandeling kunnen we dan erg gericht deze beperkingen aanpakken.

Nadien worden thuisoefeningen meegegeven om de gewonnen mobiliteit te onderhouden en stabiliteit te verbeteren. Deze thuisoefeningen worden meegegeven in video-vorm, waardoor u thuis perfect in staat bent om stap-voor-stap aan de slag te gaan.

Bijkomende informatie van uw golf professional is erg praktisch. Indien hij/zij een swinganalyse heeft uitgevoerd, kan ik deze resultaten meenemen in het achterhoofd om potentiële fysieke oorzaken van swingfouten aan te pakken. In de toekomst zal er een tweede locatie bijkomen met een indoor golf simulator, waardoor live integratie van uw swinganalyse mogelijk is, alsook om het behandeleffect onmiddellijk te ervaren.

Een sessie bestaat dus uit de TPI screening, een osteopathisch onderzoek en een osteopathische behandeling. Indien er opvolging nodig is van meerdere osteopathische behandelingen, moet er niet steeds een TPI screening gedaan worden. Dit zal ook invloed hebben op de behandelduur en daardoor ook op de prijs (zie prijs op de website).

De prijs voor TPI screen + osteopathisch consult bedraagt momenteel €80,00 en u moet daarvoor een uur tijd voorzien. Een afspraak maken voor deze analyse gaan voorlopig ENKEL TELEFONISCH op het nummer +32 479 39 57 62. Golfclubs meenemen is niet nodig.

Golfosteopathie: osteopathie bij golfers! Osteopathie bij golfers wordt alleen maar populairder. Een goede kennis van de golfswing is hierbij essentieel om de osteopathie-sessie tot zijn maximale te kunnen benutten. Als golfosteopaat kan ik deze golfers beter helpen presteren.